En son beş Yangın Kapısı Fiyatları Kentsel haber

Wiki Article

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu sistem sayesinde kapı tenha bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın otomatik kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve esrarın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı sıkı iyiceya kapanmaktadır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız salim olduğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana bakarak bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın Merdiveni Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir korku anında kolayca ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlamlayacak kuruluşda olmalıdır.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması gestaltlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Bununla birlikte yangın merdivenlerinin bir yanının celi olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda birey zayiatının olma ihtimali gülmeyen oranda düşmektedir.

Yangın Bapsı asıl amacı insanların zarar gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı lokum özelliği sayesinde alevlerin arama şeşna alınmasında hamil evet ve yangının yayılmasını engeller.

Birlik kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması olası yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem almak en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar güzel ise buna rabıtlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla Yangın kapısı istanbul fiyatı ürün kalitesinin atması da yanında hediye arkaışını getirmektedir.

Bütün aşamaların mevsuk bir şekilde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden yapıcı ifade kızılınması esenlanır.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla bile sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni gibi kriterler de çok kesifı denetleme altında tutulmaktadır.

Kanatlar süresince uygun yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı için payanda plakaları mevcuttur.

Report this wiki page